zaterdag 1 maart 2014

DIY

Heeeiii allemaal,

Hou je nou heel erg van leuke, inspirerende of lieve quotes, Ik heb een DIY voor jullie om een leuk quote of lieve tekst de maken om op je kamer te zetten of om aan iemand te geven.

















Als eerste moet je een leuke tekst of quote hebben, die kan je zelf bedenken maar je kan ook op internet kijken of er quotes zijn die je kan overnemen of die jou inspiratie geven voor een quote. Een site of app waar quotes staan is bijvoorbeeld WeHeartIt. Als je de tekst of quote hebt die je wil gaan gebruiken dan kan je tekst gaan schrijven of typen. Je kan het met leuke kleurtjes schrijven maar je kan ook op Word de tekst typen. Je kan alles in dezelfde lettertype doen maar het is ook leuk om het in allemaal verschillende lettertypen te typen zoals ik ook gedaan heb bij de quote die ik gemaakt heb.
















Wanneer je tevreden bent met je quote kan je hem gaan uitprinten. Als je het leuk vind kan je er nog iets bij plakken. Zelf had ik er nog een wolkje met een hartje er bij geplakt. Je zou er een lijstje omheen kunnen doen en dan kan je hem ophangen in je kamer bijvoorbeeld. Daarnaast zou je het ook aan iemand kunnen geven. Je kan het ook in je agenda of portemonnee doen.

x Mara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten