woensdag 19 februari 2014

Review Babylips en Born lippy

Heeii allemaal,
Vandaag heb ik een review voor jullie over de Babylips en over de Born lippy (van de BodyShop)


Laten we beginnen met de Babylips. De Babylips zijn lippen balsems van Maybelline new york en ze hebben allemaal een ander smaakje. Volgens mij zijn er in Nederland 5 soorten te koop. De Babylips zijn onder andere te koop bij Etos en Dirx.








Er is een blauwe, roze, gele, oranje en groene variant te koop in Nederland. De blauwe genaamd: Hydrate is een beetje zoet maar ook heel fris. De gele heet: Intense care. De groene heet: Mint Fresh en je kan het waarschijnlijk al aan de naam zien maar deze is fris en smaakt naar mint. De roze genaamd: Pink Punch is lekker zoet en deze lippen balsem heeft ook een beetje pigment. Je lippen krijgen een iets roze tint. En tenslotte heet de orange Cherry me en deze ruikt heel erg naar kersen dus ook lekker zoet. De lippen balsem is rood maar je lippen worden niet helemaal rood zoals bij een rode lipstick. Je lippen krijgen net iets meer kleur door deze lippenbalsem. Ik vind het hele fijne lippen balsems want ze verzorgen gewoon goed je lippen en twee van de de vijf geven ook nog een mooie kleur op je lippen.




Nog een tip:
Wat erg mooi kan zijn is als je een nude lipstick opdoet. Een lipstick die je lippen lichter maken dan dat ze normaal zijn. Daarna kan je de oranje of de roze Babylips er op doen. Hierdoor zie de kleur nog beter en dat kan een heel mooi effect hebben.
Elf Lipstick genaamd Nostalgic











Nu de Born Lippy. De Born Lippy komt van de BodyShop. Hier zijn ook allemaal verschillende smaakjes van. Ik weet niet welke smaken ze allemaal hebben maar er zijn smaakjes zoals: Framboos, aardbei en bessen en dat zijn allemaal zoete smaakjes.









Tenslotte heb je ook nog de Lip butters van de BodyShop. Hier heb je ook verschillende smaakjes zoals Kokos. Ik vind het hele fijne Lip butters ze verzorgen je lippen erg goed en het heeft ook nog een lekker kokos smaakje.

1 opmerking:

  1. Hoihoi! Leuke blog heb je, en je schrijft ook erg leuk!
    Misschien een tip om de foto's wat groter te maken (dat kijkt fijner en ziet er ook fijner uit). Verder een erg leuk artikel! :)

    Liefs, Nina
    ninasworldofbeauty.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen